LightSkin huidanalyse

Wat als je huidproblemen al kan detecteren voor ze nog zichtbaar zijn en je ze al met de juiste behandeling kan vermijden of aanpakken? Dit kan vanaf nu met ons nieuwe huidanalyse toestel.

De LightSkin neemt in twintig seconden een wetenschappelijk onderbouwde analyse van jouw huid. Er kunnen tien verschillende mogelijke huidproblemen geanalyseerd worden: poriën, vlekken, rimpels en fijne lijntjes, talg/acné, pigmentatie, vocht, textuur van de huid, gevoeligheid, teint en zonschade. De analyse is gebaseerd op leeftijd.

Dit om nog persoonlijker advies te kunnen geven en doelgerichter te kunnen werken. Het toestel geeft weer wat wij met het blote oog nog niet kunnen zien of wat we nog niet voelen.

Tijdens een huidanalyse wordt er eerst een volledige anamnese afgenomen. Dit is een formulier met daarop belangrijke persoonlijke en medische informatie, om jouw achtergrond en behoeftes te kennen. Daarna wordt de analyse gedaan met de LightSkin en bespreken we jouw resultaten. Uit deze twee analyses krijg je deskundig huidadvies op maat van jouw huidconditie.

Zo gaan we naast het geven van een moment van ontspanning ook voor resultaat. 

Bekijk ons aanbod gelaatsverzorgingen hier