Gelaatsverzorgingen

Een gelaatsverzorging is essentieel om de gezondheid en het uiterlijk van de huid te behouden en te verbeteren.

Bij Luminosa bieden we een uitgebreid aanbod gelaatsbehandelingen aan de noden van jouw huid aan.

Voor de gelaatsverzorgingen werken we met de hoogwaardige cosmetica producten van Juliette Armand en Philip Martin’s.

Juliette Armand is een gepersonaliseerd bedrijf, dit zie je aan hun persoonlijke aanpak, toewijding van de founders, onderzoek en uiteenlopende productlijn.
Ze bieden effectieve behandelingen aangepast aan uw huidconditie aan.
Al meer dan 30 jaar is Juliette Armand een gevestigde waarde binnen de medisch-esthetische cosmetica.
Alle producten van Juliette Armand dragen de bijhorende CE-markering en voldoen aan alle ISO normen omtrent kwaliteit, veiligheid en werkzaamheid.
 
Philip Martin’s staat bekend voor hun natuurlijke texturen en geuren. Zuivere, healthy en hoogwaardige ingrediënten in combinatie met innovatief wetenschappelijk onderzoek bieden ze ongeziene resultaten voor elk huidprobleem.
Laat je onderdompelen in de luxueuze wereld van Philip Martin’s.
 
Bij Luminosa hechten we enorm veel belang aan de conditie van uw huid. Om het voor jou iets makkelijker te maken hebben we de gelaatsbehandelingen opgedeeld in vier fases. Zodat we stap voor stap kunnen werken naar jouw gewenste resultaat.
Het is namelijk noodzakelijk om eerst een gezonde huidbarrière te hebben vooraleer we andere zaken zoals bijvoorbeeld huidveroudering, pigmentatie, acne,… aanpakken.
Tijdens een "meet en treat" behandeling vertel ik je daar graag veel meer over en stellen we samen een behandelingsplan voor jou op.

 Heel belangrijk is waar jij de focus op wilt gaan leggen?
    • Ontspanning: kies dan voor de start up facial of de relax start up facial uit fase 1.
    • Huidverbetering: indien het je eerste keer is, kies dan voor de meet en treat verzorging (zie hieronder). 

We geloven erin dat schoonheid zowel van vanbinnen als vanbuiten komt. Elke huidverbeterende gelaatsbehandeling gaat dus ook gepaard met volledige ontspanning.

 

Voel je elke dag stralend en schitterend.

 

Huidanalyse - 30min.

Tijdens een huidanalyse wordt er eerst een volledige anamnese afgenomen. Dit is een formulier met daarop belangrijke persoonlijke en medische informatie, om jouw achtergrond en behoeftes te kennen. Daarna wordt de analyse gedaan met de LightSkin en bespreken we jouw resultaten. Uit deze twee analyses krijg je deskundig huidadvies op maat van jouw huidconditie.

€ 25,00 - € 50,00

Meet en treat - 90min.

Huidanalyse met aangepaste verzorging aan de noden van jouw huid. 

€ 140

 

Onze 4 fases naar een gezonde, stralende huid. 

Nadat we een volledige huidanalyse uitgevoerd hebben wordt er een behandelingsplan opgemaakt volgens de noden van jouw huid, dit doen we in 4 fases.