Gelaatsverzorging Fase 2

Therapy Treatment - 75min.

Bij een therapy behandeling gaan we een stap verder op het gebied van huidverbetering. Er wordt een huidprogramma opgesteld aan de hand van de noden van jouw huid. De huid wordt gepeeld met een zachte chemische peeling aangepast aan jouw huidconditie en er wordt extra aandacht besteed aan de oogcontour. 

Tijdens een Therapy Treatment wordt er telkens gebruikt gemaakt van het Triple Action Peeling System van Juliette Armand. In 3 stappen passen we een specifieke huidverbeterend peelingsysteem toe. We combineren exfoliatie met celstimulatie en huidvernieuwing.

€ 115,00

Relax Therapy Treatment - 75min.

Is een Therapy Treatment met de producten van Juliette Armand in combinatie met een ontspannende voet- of handmassage met de producten van Philip Martin's. Laat je wegdromen tijdens je maskertje met hun heerlijke geuren. 

€ 140,00

Philip Martin's Therapy - 75min.

Deze behandeling is geschikt voor de eerste tekenen van huidveroudering. De producten van Philip Martin's bieden een doeltreffend antwoord op het preventief bestrijden van photo- en chrono-aging.

€ 135,00

Season Treatment  - 75min.

Behandeling die is aangepast aan de veranderende behoeften van de huid gedurende de verschillende seizoenen. Doel is om de huid te beschermen, hydrateren en te herstellen tegen de specifieke uitdagingen die elk seizoen met zich meebrengt. 

Deze seizoensbehandeling bieden wij zowel binnen het gamma van Juliette Armand als van Philip Martin's aan.

€ 140,00

 

Bekijk onze andere fases: