©2018 by Schoonheidsinstituut-Luminosa | GSM: 0476 24 79 19 | OND NR.: 0541.402.530 | Privacy

LICHAAMSVERZORGING

Relaxerende lichaamsmassage

Relaxerende en ontspannende massage van het volledige lichaam

€65,00

Lichaamspeeling

Peeling van het volledige lichaam. Een peeling zorgt ervoor dat de dode huidcellen verwijderd worden, waardoor de huid terug zacht en glad aanvoelt. 

€45,00

Complete lichaamsverzorging

Peeling en massage van het volledige lichaam. De huid wordt eerst gepeeld en daarna gemasseerd. Je lichaam zal ontspannen en relaxed aanvoelen, je huid wordt zijdezacht. 

€100,00

Rug-en nekmassage

Relaxerende en ontspannende massage van de rug en nek. Heb je last van opgespannen spieren in de nek, schouders en/of rug, dan wordt deze probleemzone volledig aangepakt.  

€22,00

Voet- en onderbeenmassage

Massage van de voeten en onderbenen. Deze massage werkt ontspannend, niet alleen voor je voeten, die je de hele dag dragen, maar voor je volledige lichaam. Het zorgt voor een goede doorbloeding en stimuleert de energiestromen in het lichaam. 

€22,00

Complete rugverzorging

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Curabitur nec nisl sollicitudin, rhoncus nibh id, faucibus elit. Pellentesque pharetra condimentum nunc, nec consectetur risus lacinia sit amet. Proin vestibulum in dui ac gravida. Proin vulputate luctus massa, sed egestas mi tempor sit amet. Suspendisse potenti. Ut interdum arcu et massa bibendum, vitae auctor lectus hendrerit. In scelerisque nisi ipsum, auctor dictum est bibendum ac. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas.

Complete rugverzorging

De rug wordt eerst gepeeld om de dode huidcellen te verwijderen. Vervolgens worden zwarte puntjes verwijderd om de huid te zuiveren. Als laatste bied ik je een massage van de rug aan om te relaxeren en te ontspannen. 

Sperience nature

Therapie geïnspireerd op de Middellandse zee. Deze lichaamsverzorging bestaat uit een peeling, pakking en een kaarsenmassage. Een buitengewone formule die lichaam, hoofd en geest een onvergetelijke, aangename ervaring doen beleven. De producten zijn op basis van aloë vera, lavendel en munt. 

Vitamine C

Lichaamsverzorging op basis van vitamine C. De verzorging wordt gestart met exfoliërende wax op basis van microdeeltjes van de sinaasschil, die de huid verfijnen. Daarna komt een pakking die het verlies van stevigheid en soeplheid tegengaat. Als laatste geef ik een massage met de vitamine C bodycrème die de huid soepel, zacht en vitaal maakt.