©2018 by Schoonheidsinstituut-Luminosa | GSM: 0476 24 79 19 | OND NR.: 0541.402.530 | Privacy

GELAATSVERZORGING

Elke gelaatsverzorging is inclusief epilatie van het gelaat.

Verzorgingen variëren tussen de 50 en 90 minuten.

Ligne options

Klassieke gelaatsverzorging die voornamelijk rustgevend werkt en aangepast is aan uw huidtype. 

€61,00

PureExpert

Een zuiverende verzorging voor de jonge huid. Een echte aanrader voor jongeren die last hebben van acne, comedonen of een onzuivere huid. Het is een verzorging in drie fases met natuurlijke ingrediënten, waarmee je huid mooier en gelijkmatiger zal zijn. Poriën en onregelmatigheden zullen verminderen en het ontstaan van eerste rimpels wordt voorkomen. 

€65,00

 

So delicate

Kalmerende en verzachtende verzorging voor de gevoelige huid. De producten versterken de gevoelige en snel geprikkelde huid, ze helpen je huid normaal te functioneren en er gezond en stralend uit te zien. De producten zijn hypoallergeen en dermatologisch getest. 

Royal jelly

Herstellende en verhelderende verzorging op basis van koninginnengelei voor een vale, doffe huid. Het voedt, hydrateert en versoepelt de huid, zodat alle sporen van stress verdwijnen. 

€75,00

Timexpert SRNS

Anti-aging verzorging voor de rijpere huid. Het heractiveert de belangrijkste mechanismen van jeugdigheid en keert het verouderingsproces om. De huid is nadien steviger, elastischer en beter gevoed. r

Rimpels vervagen en de huid straalt opnieuw. 

€105,00

 

Complete rugverzorging

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Curabitur nec nisl sollicitudin, rhoncus nibh id, faucibus elit. Pellentesque pharetra condimentum nunc, nec consectetur risus lacinia sit amet. Proin vestibulum in dui ac gravida. Proin vulputate luctus massa, sed egestas mi tempor sit amet. Suspendisse potenti. Ut interdum arcu et massa bibendum, vitae auctor lectus hendrerit. In scelerisque nisi ipsum, auctor dictum est bibendum ac. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas.

Vitamine C + A.G.E

Verzorging die luminositeit, stevigheid en jeugdigheid geeft aan de huid. Hoofdbestanddeel Vit C+ is een natuurlijke antioxidant die de meest doffe, futloze huid weer doet stralen. 

€105,00

For men

Specifieke verzorging aangepast aan de behoeften van de mannenhuid. Een antistress verzorging die afvalstoffen verwijdert en de huid revitaliseert, verstevigt, kalmeert en verfrist. 

€85,00

Hydracure

Intensieve  verzorging, waarbij de hydratatie in de huid wordt hersteld en in evenwicht wordt gebracht én gehouden. Het beschermt je tegen klimatologische omstandigheden en voorkomt vroegtijdige veroudering. 

€105,00

Excel therapy O2

Antistress verzorging die veroudering van de huid vertraagt en het afweersysteem activeert. Het beschermt je huid tegen vroegtijdige veroudering. De zuurstofdeeltjes geven je een echte energieboost. 

€105,00

Timexpert rides

Deze verzorging voorkomt en corrigeert rimpels en expressielijnen. Het bestrijdt rimpels van binnenuit, vult rimpels op en maakt de huid gladder. 

€105,00

Timeexpert Lift

Verzorging die inwerkt op de verslapte huid. Het lift, vult en spant de huid aan. De gelaatstrekken komen beter tot hun recht. Rimpels worden minder zichtbaar. Het gelaat krijgt strakkere vormen. 

€105,00

Oogverzorging

Een specifieke verzorging voor de ogen om expressielijntjes en rimpels te verminderen en wallen te bestrijden. 

€50,00

In combinatie met gelaatsverzorging:

€30,00

Syneryage: anti-aging
gevoelige huid - hydrateren - onzuivere huid

Medisch en esthetisch geavanceerde lijn met hoge concentraties aan zuivere bestanddelen. Specifieke problemen van de huid worden aangepakt. 

€105,00

Kleuren van wimpers of wenkbrauwen

Door je wimpers te kleuren geef je je ogen meer dimensie, de wimpers lijken langer en voller. Het kleuren van je wenkbrauwen zorgt ervoor dat je meer expressie in je gelaat krijgt en je wenkbrauwen mooier uitkomen.  

€13,00